• Privacy verklaring

  • Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19 november 2018 en is van toepassing op burgers van de Europese Unie.

    In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.nolim-it.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

    • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
    • we streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
    • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
    • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
    • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

    Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

    1 Doel, gegevens en bewaartermijn

    1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
    Contact doormiddel van telefoon, e-mail en/of webformulieren
    Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
    • Naam, Adres en Plaats
    • E-mail adres
    • Telefoonnummer
    De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
    Uitvoering van een overeenkomst
    Bewaartermijn
    We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
    1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
    Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering
    Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
    • Bezoekersgedrag
    De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
    Verkregen toestemming
    Bewaartermijn
    We bewaren deze data na beëindiging van de dienst nog het volgende aantal maanden: 14.

    2 Delen met andere partijen

    Wij delen deze gegevens niet met derden.

    3 Cookies

    Onze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg onze Cookieverklaring voor meer informatie over cookies. Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

    4 Beveiliging

    Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

    5 Websites van derden

    Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

    6 Wijzigingen in deze privacyverklaring

    Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

    7 Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

    Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

    • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
    • Recht op inzage: u hebt het recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens die ons bekend zijn.
    • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
    • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
    • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
    • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

    Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

    8 Een klacht indienen

    Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    9 Contactinformatie

    No Lim-IT
    Jeroen Boschplantsoen 162
    1318HK Almere
    Nederland
    Website: https://www.nolim-it.nl
    E-mail: helpdesk@nolim-it.nl
    Telefoonnummer: 0633355577

    Bijlage

    Litespeed-cache

    Deze site gebruikt een cache voor snellere respons tijden en een betere gebruikers ervaring. Met caching kunnen kopieën worden opgeslagen van iedere pagina op deze website. Al deze bestanden zijn tijdelijk en kunnen nooit worden ingezien door derden, met uitzondering van medewerkers van de leverancier voor technische support. Deze cache bestanden vervallen automatisch, maar kunnen ook handmatig worden verwijderd.