• Cookie beleid

  • Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 6 november 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

    1 Introductie

    Op onze website, https://nl.computer (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

    2 Wat zijn cookies?

    Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

    3 Wat zijn scripts?

    Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

    4 Wat is een webbeacon?

    Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

    5 Toestemming

    Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

    6 Derden

    Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

    7 Cookies

    7.1 Technische of functionele cookies

    Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

    7.2 Analytische cookies

    Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

    7.3 Advertentie cookies

    We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

    7.4 Social media buttons

    Op onze website gebruiken we geen sociale mediaknoppen om webpagina's te promoten of te delen via sociale netwerken.

    8 Geplaatste cookies

    WordPress
    Doel: WordPress log in cookie
    Retentieperiode: 30 dagen
    Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
    Gebruikte namenDelen
    _wordpress_Privacyverklaring
    Google Maps
    Doel: Google Maps cookie
    Retentieperiode: 30 dagen
    Beschrijving: Google Maps cookie die anonieme data verzamelt van individuele bezoekers.
    Gebruikte namenDelen
    _maps_Privacyverklaring
    Complianz
    Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
    Retentieperiode: 365 dagen
    Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
    Gebruikte namenDelen
    cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
    Google Recaptcha
    Doel: Google reCAPTCHA cookie
    Retentieperiode: 30 dagen
    Beschrijving: Wij gebruiken de reCAPTCHA service van Google Inc. (Google) om gegevens te beschermen die verstuurd worden via deze website. Die functie controleert of een bericht wel door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat ‘spam bots’ bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Hierbij worden het IP adres van een bezoeker en mogelijk ook andere data verstuurd om Google reCAPTCHA te laten werken. De inhoud van een bericht wordt hiervoor verstuurd naar en verwerkt door Google. Het IP adres wordt hierbij afgekort en daardoor anoniem gemaakt in landen die deel uitmaken van de EU en staten die deelnemen aan het verdrag voor het Europese economische gebied. In uitzonderingsgevallen wordt een IP adres volledig doorgegeven aan een Google server in de Verenigde Staten en daar afgekort. Namens de bezitter van deze website gebruikt Google deze gegevens om je gebruik van deze dienst te evalueren. Het IP adres dat reCAPTCHA doorgeeft, wordt niet samengevoegd met andere data van Google.
    Gebruikte namenDelen
    API CallPrivacyverklaring
    LiteSpeed cache
    Doel: Ondhoud voorkeuren m.b.t. LiteSpeed cache
    Retentieperiode: 30 dagen
    Beschrijving: Wij gebruiken LiteSpeed cache om websites sneller te laden en de gebruikerservaring te verbeteren.
    Gebruikte namenDelen
    _lscache_varyPrivacyverklaring
    LiteSpeed
    Doel: Dit is een cookie die de loginstatus en de rol van gebruikers opslaat.
    Retentieperiode: 365 dagen
    Beschrijving: Dit is een cookie die de loginstatus en de rol van gebruikers opslaat.
    Gebruikte namenDelen
    _lscache_varyPrivacyverklaring
    Google Analytics
    Doel: Performance
    Retentieperiode: From session up to  two years
    Beschrijving: We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies that allows us to analyze the use of our website and to compile reports on website activity and internet usage.
    Gebruikte namenDelen
    _ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
    Auto Optimize
    Doel: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
    Retentieperiode: 365 days
    Beschrijving: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
    Gebruikte namenDelen
    autoptimize_feedPrivacyverklaring

    9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

    U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

    • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
    • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
    • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
    • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
    • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
    • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

    Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

    10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

    Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

    Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

    11 Contact details

    Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

    No Lim-IT
    Jeroen Boschplantsoen 162
    1318HK Almere
    Nederland
    Website: https://nl.computer
    Email: helpdesk@nl.computer
    Telefoonnummer: 0633355577

     Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd